zo feb 25 t.e.m zo feb 25
3de Prov Ontm U11-U13 Lennik
wo mrt 14 @19:00 - 22:00
AV Judoclub Tervuren

Onze vier geplaatsten van de Brabantse kampioenschappen doorstonden zonder probleem de weging en dus kon er gekampt worden.
Zoals het hoort ladies first en dus mocht Irina beginnen bij de -63 kg.
Eerst tegen Durinck( Lendelede)  . Niet teveel problemen voor Irina hier die met drie wara ari’s en tenslotte ippon de kamp in haar voordeel kon beslissen.

Tweede ronde dan tegen Gevers( Lommel maar in feite nederlandse). Dat was andere koek. Gevers was een stuk groter. Irina viel wel veel aan maar zette haar aanvallen te hoog in waardoor Gevers kon counteren en zo Irina twee waza ari’s aannaaien…  en daarna nog eens een overname die ippon opleverde…. Gevers naar de finale en dus kon Irina herkansen. Dat ging tegen Delen ( JC Reet)  .  Die kon Irina waza ari aansmeren  . de kamp ging verder op grond en daar zat Irina ineens in een verwurging; Afkloppen dus en einde kamp en einde  parcours voor Irina…..Irina zelf niet helemaal tevreden….
Thomas Beirens in de-66 tegen Crivits ( Antwerp Judo) . Er werd niet gescoord in de gewone tijd en dus kwam er golden score. Daar kon Crivits waza ari scoren en dus ging hij door en niet Thomas. Thomas zei eerlijk dat die man fysiek erg sterk was waardoor hij zijn aanvallen niet kon doorzetten… Maar Crivits verloor zijn volgende kamp en dus mocht Thomas niet herkansen….
Milan dan , een gewichtsklasse hoger  eerst tegen Kagermanov ( ex Tervuren, nu Koksijde) ; erg goed geworden die jongen  Milan vocht op zich een sterke kamp maar kon toch niet op tegen dat Tsjetsjeense geweld en hij verloor met ippon. Wat onverwacht kwam Kagermanov in de halve finale en zelfs de finale ( als u18 alstublieft !!) en dus kon Milan nog eens de mat op.
Maar tegen Adashev (Hamme ) stond Milan ook tegen een erg sterk tegenstander. Milan vocht voor wat hij waard was maar de overmacht was te groot en dus stopte het verhaal hier voor Milan.
Ray Bouchery nog en de -100kg tegen in feite een haalbare kaart , Van Droogenbroek( Ninove). Ray naar gewoonte ten aanval maar toch wat onbesuisd hier en dus kwam de logische overname , boem ippon en over en out voor Ray  vermits Van Droogenbroek niet verder geraakte .
Onze mannen dus leerden dat ze nog wat sterker moeten worden om hier iets te halen , alhoewel zeker een Ray nog erg jong ( de jongste met voorsprong van zijn reeks)is.
Werken dus!!