zo dec 10 @09:00 - 13:00
Kerstvakantie: Geen trainingen
zo jan 14 @14:00 - 16:00
Nieuwjaardrink 2018

Een nieuw jaar nieuwe kampioenschappen.
Onze uittredende kampioenen -18 van vorig jaar schoven een leeftijdscategorie op ? Wat zou dat geven. Een nieuw gezicht ook bij de U15 Batis Janssens .Nieuwe reglementen er bovenop nog eens om het af te maken.
Batis begin bij de  U15 -42; Voor hem vooral leren   , heet verschil met de U 13 is groot. Maar goed . De eerste kamp stond hij erg onwennig op de mat de was eraan te zien. Van Gossum was duidelijk meer ervaren en klopte Battis dan ook vrij snel. Tweede kans ( herkansing dus) tegen Staelens. Hij pakte het ditmaal beter aan wat resulteerde in een langere kamp. Maar ook hier was de tegenstander te sterk. Geen succes dus voor Battis maar een ervaring rijker.Wordt zeker vervolgd.
Een wederoptreden na lange tijd  Ray Bouchery  stond na meer dan een jaar nog eens op de mat nu bij de U18 bij de +90. Hij was de lichtste zo bleek. Tegen Van Cotthem die een heel stuk zwaarder was ging hij onvervaard ten aanval maar Van Cotthem was te sterk Ippon verlies dus.Tweede kamp tegen Baes  die ook 104 kg woog zelfde scenario Ray er direct tegenaan , maar dit keer met succes. Baes ging plat op de rug en nu winst voor Ray wat hem  het zilver opleverde.Mooi zo!!!
Onze U 21 dan . Thomas Beirens nu in de -66 trok simpelweg de lijn van de -18 door. Poule met 4 drie kampen dus. Thomas knokker als hij is had in feite alleen wat moeite met de eerste Gonzales Garcia maar rondde de kamp toch met houdgreep af, de twee andere gingen ook al vrij snel voor de bijl. Drie maal ippon wat wil je meer , Thomas terug kampioen!!!
Milan  Wils ook al een categorie opgeschoven ( -73) eerste kamp tegen Verheyden. Milan scoorde  al snel met zijn specialleke o uchi gari ( het zou Milan niet zijn ) en de tweede ronde was een feit.  Tegen Adams , een stuk groter was Milan weer baas; toen Adams o soto gari aanviel knappe en sterke counter van Milan, Adams plat op de rug ( eentje om in te kaderen!). Alleen viel Milan met zijn  schouder pardoes op de neus van Adams wat even een bloederig spektakel opleverde;….
Finale dan tegen VandeVoort ( zoon van),  2e dan en ook groter dan Milan.Die toonde zich een stuk sterker  en na twee mooie aanvallen eigenlijk stond de ippon op het bord. Zilver voor Milan  dik verdiend!!
Laatste kamper dan Ralph Pertel onze Est . Vorig jaar met de kampioenschappen gekwetst dus nu voor alle zekerheid ( meer moreel dan echt nodig) wat tapen. Tegen thuiskamper  Vladimiroc domineerde hij mooi, liet zich niet vangen op grond en maakte dan met een linkse uchi mata wat hij zo goed kan, de klus af. Nog een kampioen !!!

Onze meisjes ?? Irina stond er spijtig genoeg alleen  zij had liever voor har medaille gekampt  wees gerust maar daarmee stond ze ineens op de tabel voor het Vlaamse kampioenschap.

Met vijf naar de Vlaamse kampioenschappen in Tielt  sterk hoor!!