zo dec 10 @09:00 - 13:00
Kerstvakantie: Geen trainingen
zo jan 14 @14:00 - 16:00
Nieuwjaardrink 2018

Tornooi Evergem -15   op 13 November 2010.

Onze Irina Wils had als enige -15 de moed gevonden om naar hier te komen en dit relatief hoogstaand tornooi.
Als enige eerstejaars stond ze in een poule van vijf, de anderen waren tweedejaars.

Haar eerste kamp ging gelijk op en iets na halfweg stond de ref de andere kant op te kijken waardoor Irina een verdiende yuko niet kreeg.
Gelijke stand na 3 minuten en dus golden score.
Onze Irina is hier nog niet mee vertrouwd en na zowat 20 seconden kreeg ze het deksel op de neus, de andere scoorde.
Had de ref hier correct gehandeld, was deze golden score niet nodig geweest en had Irina haar eerste kamp gewonnen.

Het vertrouwen was hierdoor wat weg en het zwaarste moest nog komen.
De drie andere meisjes ( waaronder de Belgische kampioene ) waren duidelijk meer ervaren en Irina slaagde er dan ook niet in een kamp te winnen.

Gekomen om te leren zullen we dus maar zeggen, volgende keer lukt het best wel beter !!