vr mrt 29 @20:00 - 21:30
U15/U18/U21+ Tori Wavre
zo apr 21 @09:00 - 12:00
Herstart Trainingen

Met een mooi ploegje   waren we naar Zaventem getrokken : liefst 7 van onze aankomende jeugd judoka’s waren erbij. En het hadden er nog meer kunnen zijn , een paar die zeker zouden meekunnen hadden afgemeld.  Dat belooft voor 2018 als er nog een nieuwe lichting U11 bijkomt .
Uiteraard gaan er u 11 doorschuiven naar de u13 en gaan er u 13 doorschuiven naar de U15 en zoverder. Dat bewijst dat we redelijk goed bezig zijn met onze jeugdwerking en dat is waar onze toekomst ligt.

Maar goed : Jan Karl Hernalsteen , Jibril Moktar,  Olivier Boes , Axel VanderAuwera,  Pavel Elens , Ilyas Tanfous en  Noah Hermans  zouden vandaag onze kleuren verdedigen waarmee we zowat de best vertegenwoordigde club waren.
Iedereen vocht voor wat hij waard was, de een al meer met succes dan de ander. Het was geen onverdeeld succes maar dat was nu even niet zo erg. Uiteraard winnen we liever, maar niet getreurd. Niet iedereen kon een kamp winnen  de meesten wel en sommigen botsten at op hun limiet en leerden dat ze toch nog wat beter moeten werken ook aan hun variatie wat technieken betreft….  Maar belangrijk was ook dat de gasten ervoeren wat het is met een “ club” aanwezig te zijn en uiteraard  is het een stuk plezanter dan alleen of maar met twee erbij te zijn. Dat gevoel moeten we zeker behouden en nog aanmoedigen en het leuke is dat ik nu reeds vragen krijg van judoka’s : wanneer is er nog een tornooi U11…????
Goed gewerkt jongens  !!! Volhouden zo en hopelijk motiveert dit nog meer gasten om ook eens mee te doen.
Al ben je groot, klein licht of zwaar, maakt allemaal weinig uit…meedoen dus.

Victor