Binnenkort

vr aug 02 t.e.m vr aug 30
Conditietrainingnen
za aug 31 @16:30 - 21:00
Avondmarkt Tervuren
zo sept 01 @09:00 - 12:00
Herstart Trainingen
za sept 21 t.e.m zo sept 22
Brabant Open U15-U18-U21+
zo sept 22 t.e.m zo sept 22
Brabant Open U15-U18-U21+
   

Zoeken

   

Wie is online?

We hebben 61 gasten en geen leden online

   
We hadden drie van onze judoka’s moedig genoeg gevonden om onze kleuren te verdedigen op het eerste U13 tornooi van het nieuwe seizoen.
Luca Lorient, Raivo Kleysen en Chloe Kayakez. Voor Raivo was het bovendien na een gebroken arm( niet met judo NVDR) het eerste wedstrijdoptreden na negen maanden.
Raivo mocht beginnen  en hij won zijn eerste kamp van de drie nog bovendien ook.
De jongen van Itterbeek moest het onderspit delven naeen stevige houdgreep. Maar kamp twee en drie liepen minder vlot. Tegen een jongen uit respectievelijk Meise en Huldenberg kon hij ondanks flink weerwerk, zijn wil niet opdringen  en hij verloor telkens met ippon. Luca dan: zijn eerste kamp moeilijk  tegen een jongen van Zemst Luca steeds in zijn aanvallende stijl hij kwam zelfs voor  maar hij moest de duimen leggen.  Kamp twee tegen een lid van EDO loonde die aanvallende stijl echter beter. Geen van beide kon scoren doch Luca had zich uit de naad gewerkt en kreeg dan ook meer dan verdiend de beslissing voor zich. Kamp drie tegen iemand van Itterbeek ook Luca steeds in de aanval. Maar de ander loerde op de counter en dat bleek te lonen , hij nam de aanvallen van Luca steeds over en scoorde daarmee.  Bij de laatste viel Luca wat op zijn hoofd en voor hij daarvan bekomen was ,was de houdgreep al ver gevorderd….ippon  tegen. Ook een op drie voor Luca.  
Chloe dan  zat in en poule van twee met Demayer als tegenstandster. Het zou dus een ‘ best of three’ worden. Wie eerst twee keer wint is poule winnaar. Chloe weten we uit vorige confrontaties is rechtstaande sterker mede dank zijn haar lengtevoordeel, Demayer was te duchten op grond. Twee kampen verliepen wat volgens hetzelfde stramien. Chloe rechtstaande in de aanval en telkens weer nadat ze op de grond landen kon Demayer  de situatie in haar voordeel beslechten met een houdgreep. Chloe wat ontgoocheld uiteraard maar daarmee weten we ook waaraan we moeten werken.
Tot volgende keer,
Vikke

 

   
© Judoclub Tervuren