vr aug 02 t.e.m vr aug 30
Brabant Open U15-U18-U21+
zo sept 22 t.e.m zo sept 22
Brabant Open U15-U18-U21+

Drie van onze jeugd konden we overtuigen om mee te doen: Battis, Luca en Chloe.
Chloe mocht er als eerste aan beginnen in een pouletje met twee, dat werd dus een best of three.

Twee keer dezelfde aloop: onze Chloe toonde zich beter rechtstaande en scoorde in elke kamp ( eens yuko en eens waza ari) maar ze dacht er niet aan om niet mee naar ne waza te gaan waar de andere beter was maar snel recht te staan en dat bekocht ze telkens met houdgreep.
Werkpunt dus…Maar toch goede kampen.
Luca eerst tegen Ceuppens. Die was zeer sterk , Luca vocht voor wat hij waard was en dat was heel wat maar kwam wat conditie te kort.Hij kwam wel zelfs  heel sterk uit een houdgreep ; maar conditie ,die had Ceuppens wel en hij kon daarvan profiteren: ippon en een slecht gezinde Luca.
Maar een slecht gezinde Luca  kan steeds iets meer en dat bewees hij erna: twee keer heel dominant en twee keer ippon zorgden ervoor dat Luca toch mooi tweede eindigde.
Battis dan / die wou graag snel thuis zijn: de eerste kamp vrij snel twee waza ari’s na mekaar de tweede kamp duurde vijf secondjes en t’was ippon….Nog een te gaan , die toonde zich een stuk taaier maar er was geen houden aan Battis vandaag:; liefst vier yuko’s scoorde hij   alvorens dan het werk af te maken met een houdgreep. Drie keer ippon onbetwist winnaar van de poule dus.

Erg mooi werk van onze jeugd en een contente Vikke.