vr aug 02 t.e.m vr aug 30
Brabant Open U15-U18-U21+
zo sept 22 t.e.m zo sept 22
Brabant Open U15-U18-U21+

Op zaterdag 5 Oktober trokken we met Quentin, de enige vertegenwoordiger van Judoclub Tervuren, naar het pupillen-miniemen tornooit te Gooik. Dit is het allerlaatste tornooi waar punten kunnen gehaald worden voor de ranking Vlaams-Brabant.

Eerste wedstrijd tegen Nerinckx uit Dworp. Beide zijn aan mekaar gewaagd, maar Quentin is een beetje te passief op de grond. Geen punten op einde van de reguliere tijd en Quentin verliest de wedstrijd op beslissing. Op naar de tweede, tegen Van Gijzegem uit Mansio Meise. Ook hier een vrij gelijkopgaande wedstrijd. Zowel Quentin als de tegenstander komen tot het scoren van een Yuko. 30 Sec voor het einde slaagt Quentin erin nog een Yuko op voorsprong te komen. Hij heeft ondertussen wel al 2 Shido's opgelopen. Het leek een gewonnen zaak... Ware het niet dat Quentin zich in de laatste seconde laat verrassen en een Yuko tegen krijgt. Gevolg : ook deze wedstrijd gaat verloren.... zijn humeur was allesbehalve! 3de en laatste wedstrijd tegen Baerts, eveneens uit Mansio Meise. Hier is Quentin al een beetje beter bij de les. Hij komt een yuko voor en even later scoort hij er nog een waza-ari bij. Wedstrijd gewonnen. Toch nog een overwinning in de wacht gesleept!
Coach Thierry