zo dec 16 @09:00 - 12:00
Kerstvakantie
zo jan 06 @09:00 - 12:00
Herstart Trainingen

Naar jaarlijkse gewoonte zijn we aanwezig op de Avondmarkt te Tervuren. Om 16u zijn we eraan begonnen : ophalen van judomatten in Diependal, daarna opzetten van een stand van 8mx5m op ene verhoofd podium! Onze stand mag gezien worden. Daarbovenop hadden we dit jaar van begin tot einde prachtig weer, wat kunnen we nog meer vragen voor een prachtig avondje openluchtjudo!

Onze jongeren waren enthousiast aanwezig.

Om 18u begonnen we met de demonstraties, en het publiek, dat talrijk aanwezig was kon dat wel smaken!
Iedereen toonde zich van zijn beste kant en meerdere jongeren in het publiek kregen er ook zin. Onze uitleenjudogi's vlogen de deur uit. Op een bepaald moment stonden er een 15-tal judoka's op de mat.
Het opzet van deze avondmarkt voor onze club was meer dan geslaagd want de volgende dag al , op onze zondag training, zagen we al vele van onze bezoekers naar de training komen om mee te doen!

Aan allen die meegeholpen hebben met opbouwen maar ook zij die langsgekomen zijn op de tatami : een grote danjewel!!