Vijf ingeschrevenen, doch maar drie aanwezig.. Battis Janssens gekwetst  en Thomas Beirens…Tja???
Met de mannen waarmee we er dan wel waren vooruit maar: Ajoub Nedjar ( eigenlijk Crossing Schaarbeek) in -50 kgu15 ,  Ray Bouchery in u18  +90  en Milan Wils in de u21 en +  -73kg

Vermits Irina zich met glans geplaatst had bij de Vlaamse kampioenschappen mochten we naar Herstal voor het Belgische kampioenschap. Weging geen probleem , de loting kenden we al, Irina mocht als 3e Vlaamse starten tegen de Waalse kampioene Van Overstraeten. Niet simpel maar dat is nu eenmaal het systeem .In die reeks al direct een verrassing van formaat .In de eerste kamp ging Desender ( Koksijde en Vlaams kampioene) , onderuit tegen Jadoul , een van de twee Waalse derden… Concentreren op onze kamp dan. Irina startte wel goed maar Van Overstraeten heeft langere benen en daarmee kon ze Irina Waza ari aansmeren. Op grond Irina in houdgreep.