Op zondag 11/12/2016 organiseerde onze club voor de 2de maal een U9 ontmoeting. 50 judoka's uit de Judoclub's van Tervuren, Edo, Zaventem en Leuven kwamen tegen mekaar uit. Voor sommigen onder hen was het hun eerste kennismaking met het wedstrijdgebeuren. Wat een ervaring!!
Scheidsrechters van dienst, de ene met toch al met een paar jaar (+45 jaar!!!) judo ervaring (dus zal wel iets afweten van judo zeker?) : Victor. De andere, eveneens met +45 jaar judo ervaring, en daarenboven officieel scheidsrechter bij de VJF : Jef.
In afwachting dat de laatste organisatorische details klaar werden gezet, begon Peter aan een kleine opwarming.

We hadden drie van onze judoka’s moedig genoeg gevonden om onze kleuren te verdedigen op het eerste U13 tornooi van het nieuwe seizoen.
Luca Lorient, Raivo Kleysen en Chloe Kayakez. Voor Raivo was het bovendien na een gebroken arm( niet met judo NVDR) het eerste wedstrijdoptreden na negen maanden.
Raivo mocht beginnen  en hij won zijn eerste kamp van de drie nog bovendien ook.