vr sept 01 @18:00 - 21:30
za sept 23 t.e.m za sept 23
Brabant Open U18-U15-U21+

Fout

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

De eerst dag van interclub zijn we vertrokken met 9 judokas, waarvan 4 van judoclub Edo in Herent. Enkel in -90 kg hadden we geen judoka, maar met wat knip en plak werk is dit snel opgelost.

Eerste wedstrijd van de dag: Zonhoven. Vol moed begon Wannes (Edo) aan zijn eerste kamp maar de tegenstander bleek te sterk en hij belandde op zijn rug. Daarna was het aan Kevin (Edo). Kevin heeft geen tegenstander dus 1-1. Hierna is het de beurt aan Maarten. Hij wint met een mooie beenveeg. Vervolgens komt Ingmar aan de beurt en hij wint met Ippon! Om taktische redenen hadden we geen -90 opgesteld, maar Pieter wint zijn gevecht! 4-2 voor ons en de eerste winst is binnen.

Hierna vechten we tegen Merchtem. Wannes heeft geen tegenstander, dus 1-0 voor. Brent verliest zijn gevecht. Hierna verliest Gael. Maarten vecht in -81 kg, maar kan niet winnen. 10 seconden voor het einde punt tegen. Spijtig. Ingmar -90 kg tegen Dirk Vandevoort begint te rustig en laat zich dan eenvoudig verrassen met een beenveeg. Pieter kan zijn gevecht in +90kg dan nog wel winnen, maar het kalf was al verdronken. 4-2 voor Merchtem. Een gevecht dat we zeker hadden kunnen winnen. Maar we hebben ons best gedaan.

Onze volgende afspraak is tegen Heers. In de categorie tot -60 wordt Wannes verslagen door een zwarte gordel. -66 kg wint Elizer en -73 kg Gael. Maarten wint dan zijn wedstrijd in -81kg en Ingmar heeft zijn dag niet, want hij verliest zijn gevecht in-90kg. Gelukkig wint Ronald zijn gevecht in de zwaarste klasse waardoor we weer mooi winnen met 4-2.

Laatste wedstrijd van deze eerste dag, Oud-Turnhout. Wannes doet zijn best, maar verliest met ippon. Kevin was een beetje nerveus maar ging goed van start. Kevin verliest zijn gevecht in -66kg met uchi mata. Volgende week misschien een beetje meer slapen en een categorie lager? Maarten wint dan zijn volgend gevecht en Gael doet hetzelfde maar in de klasse -81kg. Ingmar schuift op naar de -90 en wint. Hierna wint Pieter ook met ippon. Dit wil zeggen 4-2 voor Tervuren.

Mooie eerste dag 3 overwinningen op 4. Dit beloofd voor volgende week in Brecht.

Alvast proficiat en dank aan de judokas van Judoclub Edo.

Pieter

{gallery}Wedstrijden/201211-Interclub/Herendag1/Fotos{/gallery}