Zaterdag 24/06/2017 had het feest plaats voor ons 50 jarig bestaan.
Op basis van de reacties die we her en der reeds kregen kunnen we denk ik stellen dat het een schot in de roos was.
Via een klein overzicht van de kleding in de loop der jaren en een paar historische foto's afgedrukt op aluminium kon men de zaal betreden. Daar wachtte een glaasje Cava de genodigden op. Een piano en viool voorzagen de receptie van een subtiele achtergrondmuziek.
Na de receptie was er tijd voor het officiële gedeelte.Iris, een voormalig Radio 2 omroepster, praatte het hele stuk aan mekaar.
De voorzitter kondigde officieel aan dat Jef Norré , onze oud-vorrzitter, nu officieel onze ere-voorzitter wordt, en verdiend applaus volgede! Na de speech nam Iris het roer over met enkele interactieve interviews van onze stichters, eerste dames op de tatami en ook de Burgemeester en Schepen Van Sport.

Ondertussen was het reeds 20u en kon er aan tafel gegaan worden waar een warm buffet te wachten stond!
Willy Depage nam van de gelegenheid gebruik om enkele oud-leden voor te stellen en er werd afgerond met een 'lijflied' van de anciens 'het lieke van 'den olifant''.... ambiance gegarandeerd!!!

Een video/foto reportage volgende later op de avond en afsluiten werd er gedaan met een excellente DJ van Studio Brussel ; ook hier : ambiance was verzekerd!!
Te zien aan de bezettingsgraad van de dansvloer was ook dit een groot succes.

Gedurende de hele avond werden de jongsten onder ons opgevangen in ons lokaal 'kinderanimatie', ook daar was veel volk aanwezig!

Rond 2u 's morgens was de avond afgelopen en was het tijd om op te ruimen.

Bij deze wenst het bestuur iedereen te bedanken het mogelijk gemaakt heeft om dit feest een sucess te maken : jongeren van de KSA die prachtig werk hebben geleverd bij de zaalbediening, de dames van de kinderanimatie, onze oud-leden die in grote getalen aanwezig waren, Iris, de DJ van Studio Brussel, Nancy van de gemeente Tervuren, de Uitleendienst van Tervuren, de Web van Tervuren, en alle andere personen die we zouden vergeten zijn.

Zonder jullie allemaal was dit niet gelukt!