vr sept 01 @18:00 - 21:30
U11-U13 Lennik
za sept 23 t.e.m za sept 23
Brabant Open U18-U15-U21+

Op zondag 17/01/2015, vanaf 14u, organiseren wij onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink.
Dit jaar zal deze drink voorafgegaan worden door 2 activiteiten waarop u kan inschrijven.

• een verkwikkende wandeling in het bos
  • een Energetics (aerobic op muziek) sessie gegeven door Esther Begeer. (gediplomeerd trainer). Deze sessie gaat door in onze Dojo.

Beide activiteiten zullen ongeveer 1 uur duren : van +- 14u tot +- 15u.
Na deze sessies zal er een drankje, koffie en pannekoeken worden voorzien in de Cafetaria van Diependal.

Indien je wenst deel te nemen aan 1 van deze activiteiten, dan kan dit op de volgende manieren :

1) mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, voornaam, aantal volwassenen, aantal kinderen en welke sessie u zal deelnemen.
2) het inschrijfformulier in te vullen in de Dojo
3) het inschrijfformulier terug binnen brengen aan de balie dat bij de kaartjes zat (voor zij die zondag 10/01 naar de training zijn gekomen)

Graag zo snel als mogelijk inschrijven zodanig dat we de organisatie correct kunnen laten verlopen.

Breng naast je goed humeur, natuurlijk ook je wandelschoenen voor de wandeling , en sportkledij voor de Energetics sessie mee!

Tot dan,