vr sept 01 @18:00 - 21:30
U11-U13 Lennik
za sept 23 t.e.m za sept 23
Brabant Open U18-U15-U21+

Na een paar maanden van voorbereiding zijn onze jongeren van Ganzepoel er allemaal in geslaagd om hun gele gordel te behalen!
Zij mogen terecht fier zijn om deze prestatie. Ze hebben er allen zeer hard voor gewerkt.
Gefeliciteerd!

Onze jongens van Ganzepoel zijn 2 jaar geleden bij ons gestart en kijk maar eens waar onze jongens staan! Wie had dat kunnen dromen 2 jaar geleden.
Het was zowel voor ons een aanpassing om les te leren geven aan blinden maar tevens voor hen was het geen evidentie om aan judo te doen!
De laatste maanden hebben we veel tijd gestoken in het herhalen van alle grond en staande technieken, en dat heeft geloond.
Net zoals iedereen blijft het afnemen van een examen een stress-moment waar we liever zo snel mogelijk komaf willen mee maken, dat was bij deze jongeren niet anders! (de ene had er al een beetje meer last van dan een ander...)
In elk geval hebben we al een solicitatie gekregen van 1 van hen om mee te mogen gaan op competitie, als dat geen gezonde ambitite is !!

Nogmaals : gefeciliteerd aan allen!!

De trainers, hulp-trainers en bestuur.